Traffic Slam 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Traffic Slam 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Traffic Slam 3 játék

Traffic Slam 3 Traffic Slam 3
background
Leírás:
Zúzd össze az autókat, rombolj le minél több épületet ebben az őrületes autós játékban. A Traffic Slam játék sorozat kiemelkedik a többi autós játék közül, hiszen grafikája és játékmenete rendkívül jól kidolgozott. A feladatod, hogy minden körben nekivágj egy hatalmas rombolásnak, ütközz neki mindennek amit csak látsz, gyűjtsd be a bónuszokat az autóddal és szerezz minél több pontot. Járd körbe a pályát, hiszen nem csak az autókat, hanem egyes épületeket is lerombolhatsz. Keresd a területen az elrejtett bónusz ikonokat és használd fel azokat a megfelelő helyen és időben.
A begyűjtött pénzből minden kör végén vásárolhatsz extrákat vagy akár újabb járműveket. Az új járművek között találkozhatsz busszal, tankkal, repülővel, monster autóval vagy akár egy markolóval is. A fejlesztések központban növelheted autód képességeit, hogy még erősebb és gyorsabb legyél. Ha nem tetszik az autód festése, azt is átállíthatod megfelelő pénzösszegért cserébe.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
13423
Értékelés:
(Szavazatok: 137, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Traffic Slam 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist