Thundercars

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Thundercars

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Thundercars játék

Thundercars Thundercars
background
Leírás:
A Thundercars elhozza az amerikai autóverseny izgalmait a képernyődre, nyerd meg a különböző futamokat a tengerentúli versenyeken és legyél te a bajnok. Az autós játék elején egy autód lesz, mellyel elindulhatsz a Floridai versenyen. Az első futam is már rengeteg izgalmat tartogat, hiszen a tengerentúl legjobb amatőr versenyzőivel kell megküzdened. Próbálj meg minél előrébb végezni a versenyeken, hiszen minél rangosabb helyen érsz be, annál több pénzjutalmat kapsz.
A pénzjutalmakból természetesen lesz lehetőséged fejleszteni az autódat. Tuningolhatod a motorját, a fékeit, a tapadását, a kerekeit, a légellenállását javíthatod illetve a turbó erejét növelheted. Természetesen a vizuális tuningról sem kell lemondanod a játékban. Az autód különböző részeit külön festheted.
Egy következő futamot akkor oldasz fel a játékban, ha legalább az első három hely valamelyikét eléred az aktuális versenyen. Összesen 16 versenyen kell bizonyítanod, 8 verseny vár rád az amatőr bajnokságban, és 8 a profik között! Légy te a bajnok!
Készítő:
Turbonuke.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
7952
Értékelés:
(Szavazatok: 89, Átlag:4.12)

Oszd meg barátaiddal is a Thundercars játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist