Superman Boat

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Superman Boat

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Superman Boat játék

Superman Boat Superman Boat
background
Leírás:
Egy őrületes és izgalmas motorcsónak versenybe szállhatsz be ebben a versenyzős játékban, a feladod, hogy legyőzz mindenkit és megnyerd a bajnokságot. A játék menüje sokak számára kínai lehet, de nagyon hamar rá lehet jönni mi található a játékban.
Az első menüben, ahol két figura látható, saját magad ellen játszhatsz. Ha teljesítesz három kört egy pályán, akkor utána saját magad szellemképével versenyezhetsz. Ezt a menüt akkor érdemes használni, ha gyakorolni szeretnél.
A második menüben érheted el az igazi versenyeket. Minden versenyen érdemes minél előbb végezned, hiszen az alapján kapsz pontot. Pontot még szerezhetsz a motorcsónakoddal is, ha begyűjtöd a P betűvel jelzett érméket a vízből. Ha elértél egy adott pontot, akkor automatikusan megnyílik egy újabb helyszín a bajnokságból.
A harmadik menüpontban csak a beállítások érhetőek el. A játék során újabb, gyorsabb motorcsónakot is vásárolhatsz majd, ha elértél egy bizonyos pontot. Légy ügyes, vezesd győzelemre a csónakodat és szerezd meg a kupát!
Készítő:
0
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
3568
Értékelés:
(Szavazatok: 34, Átlag:4.24)

Oszd meg barátaiddal is a Superman Boat játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist