Supercar Showdown

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Supercar Showdown

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Supercar Showdown játék

Supercar Showdown Supercar Showdown
background
Leírás:
Vegyél részt az őrületes versenyeken a Miniclip legújabb autósversenyzős játékában, pörgesd fel a motorokat és száguldozz a szuperkocsikkal. A Supercar Showdowns autós játék egy igazán izgalmas versenyt hoz el a képernyőre, a játék egy ranglistás verseny, amely tele van szuper autókkal, még szuperebb pilótákkal és számos tuningolási lehetőséggel. Itt most bebizonyíthatod, hogy te vagy a legjobb autóversenyző a környéken. A pályák nagyon változatosak, egyre nehezednek, egyre több akadály és fal kerül be, találkozhatsz pusztító golyókkal vagy akár fegyverese lézeres célzógépekkel. Itt nem csak a gyorsaság fog dönteni, ügyesnek és eszesnek is kell lenned, hogy időben elkerüld az ütközéseket és ne robbanj fel, vagy csapódj neki a betonoszlopnak.
Ha a versenyeken eléred az első három helyezés valamelyikét, akkor egy újabb versenypályát oldasz fel. A pályákon belül szerezhetsz bónuszpontokat is, ha az ellenőrzőpontokon elsőként haladsz át, továbbá minél előbb végzel, annál több jutalmat zsebelhetsz be.
Különleges játékmódok közül is válogathatsz, például más játékosok szellemautóival küzdhetsz meg, új autókat oldhatsz fel, beállíthatod az autód tulajdonságait, megváltoztathatod a kinézetét. Ha regisztrálsz, még több bónuszt és extrát kaphatsz a mentési lehetőségen túl.
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
8607
Értékelés:
(Szavazatok: 74, Átlag:4.59)

Oszd meg barátaiddal is a Supercar Showdown játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist