Super Drift 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Super Drift 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Super Drift 3 játék

Super Drift 3 Super Drift 3
background
Leírás:
Nyerd meg a versenyeket ebben az őrületes drift autós játékban, a Super Drift harmadik részében még több pálya és még szuperebb autók várnak rád. A játékban ismét rengeteg veszélyes, kanyargós pályán kell megküzdened az ellenfeleiddel. A játék irányítása nem túl egyszerű, hasonlóan az előző részekhez, fontos hogy a vezetési tudásodnak megfelelő autót válaszd a játék elején. A kiválasztott autó után a földgömbön kattints arra a helyszínre, ahol éppen versenyezni szeretnél.
Kétféle játékmódban játékmódban játszhatsz: arcade és time trial. Az első módban egy ellenfelet kell legyőznöd a különféle helyszíneken, míg a time trial módban az ellenfeled csak az idő lesz. Az autós játék összesen 7 szépen kidolgozott, a világ különböző részein elhelyezkedő versenypályát tartalmaz. Vezethetsz Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, az olasz Alpokban. Győzd le ellenfeleidet az összes pályán, és legyél te a legjobb autóversenyző a Super Drift 3 játékban!
Készítő:
Playhub.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
10676
Értékelés:
(Szavazatok: 63, Átlag:4.48)

Oszd meg barátaiddal is a Super Drift 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist