Smash Palace

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Smash Palace

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Smash Palace játék

Smash Palace Smash Palace
background
Leírás:
Válassz egy autót, és indulj az őrületes roncsderbi versenyeken, ahol a célod, hogy minden autót összetörj. A Smash Palace egy akcióban és izgalmakban gazdag, küzdelmes autós játék. A futamokon több autó indul, de a versenyt csak egy valaki fejezheti be: aki legtovább marad a pályán, az lesz a győztes. Vezess ügyesen, kormányozd a roncsautódat az ellenfeleknek, ha szükséges használj nitrót az ütközések előtt. Minden bevitt találatért pénzt kapsz, sőt ha te töröd össze az adott roncsot, akkor további bónuszokat szerezhetsz. Minden elpusztított autó kiejt magából egy javítócsomagot. Ezeket érdemes gyorsan felszedni, hiszen a többi autós is pályázik a gyors virtuális javításra. Továbbá a pályákon találhatsz körben lebetonozott részeket, ahol véletlen időközönként felvehető extrák jelennek meg. Ezeket a legfürgébb autós gyűjtheti be, és használhatja fel az ellenfelek ellen. A futamok után lehetőséged van az autódat tuningolni, vagy ha már elegendő pénzt gyűjtöttél össze, akár egy újabb, nagyobb, erősebb roncsot is megvásárolhatsz. A játékban összesen 4 szezonban és 16 pályán kell legyőznöd az ellenfeleidet. Légy te a legjobb roncsautó pilóta és győzz le mindenkit!
Készítő:
Nick.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
10985
Értékelés:
(Szavazatok: 101, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Smash Palace játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist