Red Driver 5

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Red Driver 5

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Red Driver 5 játék

Red Driver 5 Red Driver 5
background
Leírás:
A Red Driver játék újabb részében még több küldetés, még több kihívás és még több izgalom vár. Teljesítsd a különféle küldetéseket a változatos helyszíneken, győzd le rivális ellenfeleidet és zsebeld be a jutalmakat. A Red Driver autós játék ötödik részében összesen 72 őrületes küldetés, 13 játékmód és 4 különböző helyszín található. Az első helyszín New York kínai városrésze, ahol egy száguldó motorost kell legyőznöd. A játék során több dologra is figyelned kell, amelyből az egyik legfontosabb, hogy ne ütközz a szembe jövő autókkal és az úttest szélével. Ha túl sokat sérül az autód, akkor felborulsz és a játéknak vége. Az úton több helyen találhatsz majd kék ikonnal jelzett nitro csomagokat, melyeket érdemes begyűjtened, hiszen jóval nagyobb sebességre kapcsolhatsz a használatával. Győzz le mindenkit, oldj fel újabb helyszíneket és légy te a legjobb autós a városban!
Készítő:
Filipe-sheepwolf.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
9637
Értékelés:
(Szavazatok: 37, Átlag:4.14)

Oszd meg barátaiddal is a Red Driver 5 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist