Monsters Wheels 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Monsters Wheels 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Monsters Wheels 2 játék

Monsters Wheels 2 Monsters Wheels 2
background
Leírás:
Vegyél részt az izgalmas monster autó versenyeken, a gigászi küzdelmek várnak rád az őrületes pályákon. Összesen 32 versenyen kell legyőznöd az ellenfeleidet, minden versenyen az első három helyezett kap jutalmat. A versenyek megnyerésén túl további feladatod is van: gyűjts be minél több pénzérmét a futamokon, hiszen ezekből a pénzösszegekből tudod majd autódat fejleszteni. Az első autód egy Buggy lesz, de később elegendő pénzért vásárolhatsz majd újabb autókat is. Nyerd meg a versenyeket, legyél te a legjobb a monster autós játék szezonjában és zsebeld be a trófeákat.
A versenyek mellett különböző különdíjakat is szerezhetsz a játék során. A pályaválasztó menüben a jobb felső sarokban található kupára kattintva elérheted ezeket: Jumper, Gladiátor, Crusher stb. Szerezd meg ezeket a különdíjakat, hogy te légy a legjobb Monster autóversenyző!
Készítő:
A10.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
5057
Értékelés:
(Szavazatok: 41, Átlag:4.05)

Oszd meg barátaiddal is a Monsters Wheels 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist