Minecraft Parking

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Minecraft Parking

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Minecraft Parking játék

Minecraft Parking Minecraft Parking
background
Leírás:
Parkold be az autódat a Minecraft világhoz nagyon hasonló pályákon, utad során gyűjts össze minél több csillagot, és figyelj az autód állapotára is. A parkolós játékok közül kicsit kilóg a mostani, hiszen első ránézésre mindenkinek a Minecraft játék jut róla eszébe. Pedig ebben a játékban most autóznod kell: a feladatod minden egyes pályán, hogy a megfelelő helyre beparkold a különféle járműveket. Minden parkoláskor kétszer ütközhetsz, ha harmadjára is ütközöl, akkor sajnos újból kell kezdened az adott pályát. Minél kevesebbszer ütközöl, annál több csillagot és pontot kapsz a végén. Kövesd a parkolóban elhelyezett nyilakat, és figyeld a parkolási helyre berajzolt jelet is, hiszen ez mutatja, hogy milyen irányban kell megállnod. A begyűjtött pontokból újabb autókat és pályákat vásárolhatsz. Teljesítsd az összes parkolási küldetést, és legyél te a legjobb sofőr a Minecraft világban.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
8468
Értékelés:
(Szavazatok: 38, Átlag:4.74)

Oszd meg barátaiddal is a Minecraft Parking játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist