Mad Day 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mad Day 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mad Day 2 játék

Mad Day 2 Mad Day 2
background
Leírás:
Segíts megmenteni Fluffy-t, a kis lila polipot, akit a gonosz űrlények raboltak el kísérletezés céljából. Egy átlagos napon Fluffy és gazdája együtt ünnepelték a kis polip első születésnapját. Hirtelen egy idegen űrhajó jelent meg a ház előtt, és elrabolta Fluffy-t. A gazdája nem sokat tétovázott, rögtön autóba ült, és elindult az idegenek főhadiszállására. Segíts a főhőssel megmenteni Fluffy-t az őrületes akció játék során. A Mad Day 2 játékban a legkülönfélébb idegen lényekkel találkozhatsz, illetve olyan újonnan teremtett szörnyekkel is, amelyeket az idegenek Fluffy segítségével állítottak elő. A játék során autóval és gyalogosan is át kell jutnod az idegenek által őrzött területeken. A feladatod nem lesz egyszerű, de a próbálkozásaid után kapott pénzekből folyamatosan fejlesztheted felszereléseidet. A Mad Day 2 játékban bónusz mini játékok is találhatók, mint például a mini tárgykeresős játék, ahol a begyűjtött tárgyakat felhasználhatod a bevetések során! Légy ügyes, és szerezd vissza Fluffy-t a kis polipot azelőtt, mielőtt az idegenek elhagynák a bolygót!
Készítő:
NextPlay.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
5781
Értékelés:
(Szavazatok: 30, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Mad Day 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist