Hill Climb Racing

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Hill Climb Racing

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Hill Climb Racing játék

Hill Climb Racing Hill Climb Racing
background
Leírás:
Segíts Ralphnak, a piros autó sofőrjének minél messzebbre eljutni a dombokon. Gyűjtsd a pontokat utad során és próbálj meg minél több pénzérmét begyűjteni. Minden kör után fejlesztheted az autód motorját, kerekeit, üzemanyag fogyasztását, a kerék meghajtást és a felfüggesztést. A próbálkozásaid előtt mindig láthatod, hogy a következő szint eléréséhez, milyen távolra kell eljutnod. Ha teljesítetted a szintet, következhet egy újabb kihívás. Vigyázz az üzemanyaggal, hiszen ha elfogy az autódból, akkor vége a játéknak. Bizonyos időközönként a pályán is találhatsz piros üzemanyag kannákat, melyekkel újra feltöltheted az autódat. Vigyázz a dimbes-dombos úton, mert könnyen felborulhatsz, ami szintén az adott kör végét jelenti. Légy ügyes, juss minél messzebbre, és tuningold az autódat minél gyorsabbra és jobbra.
Ha elegendő pénzt gyűjtesz össze a pályán, akkor akár újabb izgalmas járműveket is vásárolhatsz a játék elején magadnak, például egy hószánt, egy tankot, egy iskolabuszt, egy rendőrautót, egy versenyautót vagy akár egy traktort is! A versenyautókon túl újabb pályákat is fel tudsz majd oldani a játékban. Száguldozhatsz a tengerparton, a holdon, egy teljesen idegen bolygón, az autópályán, a jeges Északi Sarkon, vagy akár a Marson is. Gyűjtsd össze a pontokat, és vásárold meg a számodra legmókásabb járművet és a kedvenc helyszínedet.
Készítő:
Restingames.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
65666
Értékelés:
(Szavazatok: 408, Átlag:3.99)

Oszd meg barátaiddal is a Hill Climb Racing játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist