Dream Car Racing Evo

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Dream Car Racing Evo

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Dream Car Racing Evo játék

Dream Car Racing Evo Dream Car Racing Evo
background
Leírás:
A Dream Car Racing autós játék legújabb kiegészítője, amely a legújabb pályákat és szerelhető elemeket tartalmazza. A játék elején, most is neki kell látnod, hogy megépítsd álmaid autóját. Természetesen az elején nem sok lehetőséged lesz variálni az építőelemeket, hiszen nagyon kevés áll a rendelkezésedre. A versenyeken lesz lehetőséget pénzérméket gyűjtened, amelyekből újabb elemeket vásárolhatsz. Ha ügyes vagy és elég távolra el tudtál jutni az első hegyvidékes helyszínen, akkor megnyílik a havas, téli rész. Ebben a verzióban összesen 4 különböző tájegységen autózhatsz megépített különleges járműveddel. Minden verseny végén vásárolhatsz újabb alkatrészeket, vagy fejlesztheted a meglévőket. A célod, hogy minél messzebbre eljuss a pályákon és minél több pénzérmét gyűjts össze. A begyűjtött pénzből próbálj minél erősebb, minél gyorsabb és minél biztonságosabb autót építeni. Ha tetszett az új rész, próbáld a Dream Car Racing eredeti verzióját.
Készítő:
Dreamcarracing.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
7471
Értékelés:
(Szavazatok: 40, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Dream Car Racing Evo játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist