Dream Car Racing Evo

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések
War Thunder

Dream Car Racing Evo

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
Secret Relict

Dream Car Racing Evo játék

Dream Car Racing Evo Dream Car Racing Evo
background
Leírás:
A Dream Car Racing autós játék legújabb kiegészítője, amely a legújabb pályákat és szerelhető elemeket tartalmazza. A játék elején, most is neki kell látnod, hogy megépítsd álmaid autóját. Természetesen az elején nem sok lehetőséged lesz variálni az építőelemeket, hiszen nagyon kevés áll a rendelkezésedre. A versenyeken lesz lehetőséget pénzérméket gyűjtened, amelyekből újabb elemeket vásárolhatsz. Ha ügyes vagy és elég távolra el tudtál jutni az első hegyvidékes helyszínen, akkor megnyílik a havas, téli rész. Ebben a verzióban összesen 4 különböző tájegységen autózhatsz megépített különleges járműveddel. Minden verseny végén vásárolhatsz újabb alkatrészeket, vagy fejlesztheted a meglévőket. A célod, hogy minél messzebbre eljuss a pályákon és minél több pénzérmét gyűjts össze. A begyűjtött pénzből próbálj minél erősebb, minél gyorsabb és minél biztonságosabb autót építeni. Ha tetszett az új rész, próbáld a Dream Car Racing eredeti verzióját.
Készítő:
Dreamcarracing.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
5813
Értékelés:
(Szavazatok: 40, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Dream Car Racing Evo játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist