Car Eats Car 3 - Twisted Dreams

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Car Eats Car 3 - Twisted Dreams

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Car Eats Car 3 - Twisted Dreams játék

Car Eats Car 3 - Twisted Dreams Car Eats Car 3 - Twisted Dreams
background
Leírás:
A Car Eats Car sorozat harmadik részében egy gonosz bohóc ellen kell megküzdened, aki elrabolta a barátnőd pink kis autóját. Mikor a két kis autó együtt játszott, hirtelen a semmiből jelent meg a bohóc fura kis szerkezete. Hamar megragadta a pink autót, és elvitte magával. Az előző részekből jól ismert piros kis autó rögtön üldözőbe is vette a gonosz járművét.
Car Eats Car előző részében rengeteg pályán kellett megküzdenetek a gonosz autókkal. Nem lesz ez most sem máshogy, már az első pályán rengeteg harapós autó fog a nyomodba eredni, akiket leggyorsabban a bombákkal tudsz elintézni. Gyűjtsd a pályákon a extrákat, melyekkel még több bombát vagy turbót nyerhetsz. Használd a turbót a nehezen elérhető helyek megközelítéséhez, vagy egyszerűen csak hogy tovább maradhass a levegőben. Repülés közben hajts végre forgó mozdulatokat előre vagy hátra, minden teljesített trükkért további turbót kapsz. Figyelj az életerődre is, mert ha elfogy, mielőtt a pálya végére érnél, akkor vesztettél. A pályákon szerzett vörös ékkövekből fejlesztheted az autód képességeit. Erre szükséged is lesz, hiszen egyre erősebb ellenfelekre számíthatsz a későbbi pályákon.
Készítő:
Myrealgames.com
Kategória:
Autós játék
Feltöltés:
Játszva:
6705
Értékelés:
(Szavazatok: 57, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Car Eats Car 3 - Twisted Dreams játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott autós játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist