Zombie Crusade

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Zombie Crusade

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Zombie Crusade játék

Zombie Crusade Zombie Crusade
background
Leírás:
Védd meg a királyságot a zombik támadásától ebben a tower defense, várvédő játékban. A feladatod nem lesz egyszerű, helyezd el a sereged különböző egységeit a védő tornyokba, és várd a támadók érkezését. A játékban kardforgatókra, íjászokra, varázslókra és bombás emberekre számíthatsz. A tower defense játékban egy hős is segít téged, akit bárhová el tudsz mozgatni a pályán. Ha véletlenül elesne a csatákban, akkor egy kis időt várnod kell, hogy újra megjelenjen. A zombi seregek támadási hullámainak számát a bal felső sarokban láthatod. Általában a végső hullámban egy jóval erősebb zombiharcos érkezik, akinek a legyőzésére nagyobb erőket kell felvonultatnod a játék során. Az akció játékban minden győzelem után lehetőséged lesz a meglévő katonáidat, tornyaidat fejleszteni. Erre a megszerzett csillagok szolgálnak. Légy ügyes, építsd fel taktikusan a tornyokat, és figyelj oda a különféle támadásokra. Sajnos a zombik sem túl buták, sokszor vetnek be olyan eszközöket, amivel képesek meglepni az emberek csapatait! Légy jó vezetőjük és leckéztesd meg a támadóidat!
Készítő:
Bubblebox.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3403
Értékelés:
(Szavazatok: 36, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Zombie Crusade játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist