Zombidle

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Zombidle

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Zombidle játék

Zombidle Zombidle
background
Leírás:
Intézd el Zombidle kattintós játékban a zombi seregeddel a különböző épületeket és az azokból kirohanó embereket. A játék az oldalunkon is népszerű kattintgatós játékok közül való, a feladatod, hogy a kattintásaiddal minél több épületet pusztíts el. A játék előrehaladtával lehetőséged lesz néhány zombit is toboroznod, akik jó segítségedre lesznek a pusztításban. Minden épület lerombolása után koponyák hullanak szét a pályán, melyeket begyűjtve növelheted a képességeidet. A begyűjtött koponyák segítségével fejlesztheted a saját illetve a megvásárolt zombi sereged képességeit. Egy bizonyos épület lerombolása után mindig le kell győznöd egy erősebb ellenfelet, melyre adott idő áll rendelkezésedre. Ha ez idő alatt nem tudod legyőzni az ellenséget, akkor újból meg kell próbálnod őt legyőzni. A térképen újabb és újabb helyszínekre juthatsz el, ahol egyre erősebb és nagyobb épületeket kell lerombolnod. Derítsd fel az egész vidéket a zombi seregeddel és pusztíts el mindent és mindenkit, akivel csak találkozol!
Készítő:
Berzerkstudio.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
5600
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Zombidle játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist