Worm Food

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Worm Food

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Worm Food játék

Worm Food Worm Food
background
Leírás:
Intézz el mindenkit a pályán a föld alatt élő óriás csúszómászóval. Évezredekkel ezelőtt a hősök legyőztek egy vérengző gonosz szörnyet, ezután azt hitték végre béke költözik a Földre, de tévedtek... Egy óriás emberevő giliszta életben maradt a föld mélyén. Mozgasd az állatot az iránygombokkal úgy, hogy a felszínre törve elpusztítsa az összes járókelőt. A játék során akkor teljesítesz egy pályát, ha az összes élő embert felfaltad. A képernyő bal alsó sarkában láthatsz egy mini térképet, amely azt mutatja, hol helyezkednek el az emberek a pályán. Járd körbe a teljes környéket és ne hagyj senkit megfutamodni. Ha elegendő embert intéztél el az adott területen belül, akkor továbbléphetsz egy újabb szintre.
Egy dologra kell csak a játék során odafigyelned, ez pedig az idő. Ha a megadott idő alatt, nem teljesíted a minimális pontszámot, akkor vége a játékodnak. Azt, hogy éppen mennyi pontot kell elérned, a jobb alsó sarokban található sárga sáv mutatja.
Készítő:
Nitrome.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3007
Értékelés:
(Szavazatok: 27, Átlag:4.70)

Oszd meg barátaiddal is a Worm Food játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist