War Heroes

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

War Heroes

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

War Heroes játék

War Heroes War Heroes
background
Leírás:
Intézd el a támadókat az erdős vidéken, építsd őrtornyokat, telepíts katonákat a kijelölt helyekre, és akadályozd meg, hogy az ellenfelek elérjék a bázisodat. A War Heroes egy szépen kidolgozott tower defense játék, ahol a legmodernebb fegyvereket és egységeket vetheted be az ellenfelek ellen. A játék során egyre több új őrtornyot, épületet húzhatsz fel a megadott helyekre, melyeket természetesen fejleszthetsz is a támadások alatt. A játék elején kiválaszthatod a pályát, és a játékmódot: küldetésmódban összesen három fokozat közül választhatsz, melyek teljesítése után egy, kettő vagy három csillagot kaphatsz. A Survival, azaz túlélő módban egyetlen egy óriási roham érkezik a bázisod ellen, melyet ha visszaversz, újabb csillagokat szerezhetsz. A csillagokat az épületek, egységeid és különleges képességeid fejlesztésére költhetsz el. A küldetések alatt a bal felső sarokban láthatod a pénzedet illetve azt, hogy mennyi rohamra számíthatsz még. A játék előrehaladtával nem csak a te egységeid és őrtornyaid erősödnek, hanem az ellenfelek támadásai is. Találkozhatsz zsoldos katonákkal, kamikaze harcosokkal, tankokkal és bombázó repülőkkel. Tervezd meg a védekezési stratégiádat minden pályán és győzedelmeskedj mind a 12 helyszínen!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2951
Értékelés:
(Szavazatok: 24, Átlag:4.17)

Oszd meg barátaiddal is a War Heroes játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist