Ultimate Tower

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ultimate Tower

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ultimate Tower játék

Ultimate Tower Ultimate Tower
background
Leírás:
Védd meg a királyságot a támadó gonosz szörnyek ellen, helyezd el az egységeidet a különböző helyszíneken, és verd vissza a lázadókat! A király váratlan halála váratlanul érte a királyságot, a gonosz orkok nem tétováztak, erős támadást indítottak a királyság ellen. A játék során a te feladatod, hogy megszervezd a védekezést, és elintézd a támadókat. A pályák közepére építheted meg a különféle hadászati épületeket. A játék során újabb és újabb egységeket, épületeket, és bónuszokat szerezhetsz, melyek segítenek a csatákban. Az építkezési helyen létrehozhatsz a barakkokban közelharcra katonákat, íjászokat. A tornyokat lehetőséged van kombinálni is, így erősítve azok támadóerejét. Minden győztes csata után győzelmi pontokat kapsz, melyek segítségével fejlesztheted az katonai egységeid és épületeit képességét. Győzd le minden pályán a támadókat, és hozz békét a királyságba!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2718
Értékelés:
(Szavazatok: 2, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Ultimate Tower játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist