Third Kingdom

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Third Kingdom

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Third Kingdom játék

Third Kingdom Third Kingdom
background
Leírás:
Játssz a Third Kingdom várvédő játékkal, melyben a Keleti birodalom egyik uralkodójának kell segítened visszaverni a lázadókat. A Third Kingdom játék egy klasszikus tower defense játék, amelyben a célod, hogy az elhelyezett védőegységekkel elintézd a támadó ellenfeleket. Eleinte csak őrtornyokat állíthatsz fel a különböző pontokra, melyekben jól képzett íjászok várják a támadókat. Az ellenfelek a képernyő bal oldaláról érkeznek, itt érdemes felállítanod a védelmedet. A játéktér jobb szélére pedig a gazdaságot jelentő farmokat kell felépítened. Pénzt kétféleképpen szerezhetsz: a felépített farmok folyamatosan termelik az aranyat, illetve a támadok elintézésével jutalomban részesülsz. Minél magasabb pályán játszol, annál több pénzt gyűjthetsz be a támadókból.
A felépített tornyokat, farmokat folyamatosan fejlesztheted. A játék során rengeteg szintugrásra lesz lehetőséged, és ezekre szükséged is lesz, mert enélkül nem tudod legyőzni az erősebb ellenfeleket. A főhadiszállás fejlesztésével újabb és újabb képességeket szerezhetsz, melyek jó segítséget adnak a lázadók leverésében.
A játék különlegessége, hogy a katonák sosem alszanak: ez azt jelenti, hogy ha egyik nap abba hagyod a játékot, másnap az összes pénzt, amit éjszaka gyűjtöttek a katonák, megkapod.
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3119
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Third Kingdom játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist