The Lord of the Tower

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

The Lord of the Tower

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

The Lord of the Tower játék

The Lord of the Tower The Lord of the Tower
background
Leírás:
Védd meg a királyodat a gonosz sárkányoktól és a különböző szörnyektől, szervezd meg a védelmet, és harcolj hűséges szolgaként. A király egyedül maradt, a katonái elvesztek a csatában, csak egyetlen segítsége maradt, Te. A feladatod ebben a védekezős játékban, hogy megszervezd minden egyes pályán a király védelmét. A játék során egyre több, és egyre erősebb ellenfelek érkeznek. Természetesen a védelmed is erősödik a játék folyamán, így minden helyszínen győzhetsz. Pakold egymásra a különböző építő kockákat, és várd az érkező szörnyeket. Egyes kockák csak bástyaként szolgálnak, de némelyek tüzelni is képesek az ellenfelekre. A bástya blokkokat neked kell használnod az ellenfelek irtására. Fogj meg egyet, és helyezd el az ellenfelek feje fölé. A bástya súlyának köszönhetően, agyon nyomja az alatta támadó szörnyeket.
A pályák végén lehetőséged lesz a tornyaidat fejleszteni a megszerzett jutalmakból! Védd meg az uralkodót az összes pályán!
Készítő:
Gamezhero.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2529
Értékelés:
(Szavazatok: 16, Átlag:4.31)

Oszd meg barátaiddal is a The Lord of the Tower játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist