Tequila Zombies 3

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Tequila Zombies 3

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Tequila Zombies 3 játék

Tequila Zombies 3 Tequila Zombies 3
background
Leírás:
Intézd el az összes zombit a három főszereplő egyikével, a Tequila Zombies harmadik részében. A történet egy távoli országban játszódik, ahol a zombik teljesen ellepték a területeket. Egyetlen harcos maradt életben, akihez a levegőből még ketten csatlakoztak. A lezuhant helikopterből egy bányába menekültek. Itt biztonságban vannak, viszont a városban többnél több élőholt vár rájuk. Minden egyes pálya előtt ki kell választanod, hogy a három akcióhős közül kivel szeretnél játszani. A választás után indulhat a zombi irtás. Intézd el az adott pályaszakaszon érkező zombikat, gyűjtsd be belőlük a bónuszokat, a fegyvereket és egyéb más extrákat. Használd a karakterek különleges erejét (Space), ha elért egy bizonyos szintet. Minden karakter két extra képességgel rendelkezik, melyeket az elejtett tequilákkal tudsz feltölteni. Juss el minél messzebbre az akció játék pályáin, és tisztítsd meg az egész várost az élőholtak seregétől!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
4048
Értékelés:
(Szavazatok: 23, Átlag:4.04)

Oszd meg barátaiddal is a Tequila Zombies 3 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist