Sword and Spoon

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Sword and Spoon

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Sword and Spoon játék

Sword and Spoon Sword and Spoon
background
Leírás:
Védd meg a váradat az érkező orkok és más gonosz szörnyektől, amelyek a sötét erdő felől érkeznek. A várban különféle épületeket kell felállítanod, mint például: barakk, íjászat vagy éppen a krumpli föld. Igen, a játékban fontos szerepe lesz az ételeknek, hiszen ez az egyetlen dolog, amire katonáidnak szüksége van. Küldd a legjobb egységeidet harcba, de ne feledkezz meg az étkeztetésükről. Ha már nem marad pénzed a krumpliföldek létrehozására, akkor a megsebzett katonáid már sosem fognak visszatérni a harcmezőkre. A növényeket termő föld megléte még nem minden, szükséged lesz plusz egységekre, akik a földről a krumplit kihordják a katonáid számára.
A játék két helyszínből áll, az egyik helyszín maga a vár, a másik a vár előtti csatamező. A csatamezőn kell megküzdened az ellenfelek támadáshullámaival. Minden pályán adott számú támadás érkezik, melyet a játék jobb alsó sarkában(waves) láthatsz. Minden egyes megnyert csata után csillagokat kaphatsz, attól függően, hogy a váradból hány százalék maradt épen. Ha kevés sérülést szenvedett a várfal, akkor mindig megkapod a maximális jutalmat. Erre szükséged is lesz, hiszen ezekből a jutalmakból tudod fejleszteni az egységeid és várad többi részének képességeit.
A játékban lesznek különleges képességek is, amelyeket bizonyos időközönként hívhatsz elő. Ezeket a képességeket szintén lehetőséged lesz fejleszteni, javítani a megszerzett csillagokból. Fontos, hogy jól indítsd a játékot: mindig a megfelelő épületeket építsd meg, és soha ne költs feleslegesen. A játék célja, hogy az összes pályán megvédd a váradat!
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2584
Értékelés:
(Szavazatok: 11, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Sword and Spoon játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist