Spiral Drive

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Spiral Drive

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Spiral Drive játék

Spiral Drive Spiral Drive
background
Leírás:
Győzd le az ellenfeleidet ebben az űrstratégiai játékban, mozgasd az egységeidet és foglald el a különféle bázisokat. Ebben a sci-fi témájú akció játékban eleinte csak egy űrhajóval kezdesz, de később több is rendelkezésedre áll a világűr meghódításához.
Többféle területet foglalhatsz el az űrben, a legfontosabb, egyben a legnagyobb területtel rendelkező a hajógyár. A hajógyár területen tudsz újabb űrhajókat toborozni adott időn belül. A játék jobb felső sarkában találhatod a maximális és a meglévő űrhajóid számát. Eleinte maximálisan csak egy űrhajód lehet, ahhoz hogy többet tudj építeni, el kell foglalnod a kisebb ellátó területeket is. A kisebb ellátó bázisok elfoglalása után további űrhajó helyek nyílnak meg számodra.
Az ellenfeleid hamar megjelennek a Spiral Drive játékban. Amint megjelennek a különféle ellenséges űrhajók, a feladatod változni fog: győzz le mindenkit és szerezd meg az összes területet! A játékban fontos a jó taktika, de természetesen szükséged lesz a gyorsaságodra is!
Készítő:
Bubblebox.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3049
Értékelés:
(Szavazatok: 21, Átlag:4.38)

Oszd meg barátaiddal is a Spiral Drive játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist