Save My Garden 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Save My Garden 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Save My Garden 2 játék

Save My Garden 2 Save My Garden 2
background
Leírás:
Védd meg a kertedet az érkező bogarak és rágcsálók ellen: helyezd el a különféle virágokat, zöldségeket a pálya különböző pontjaira és lődd ki az érkező ellenfeleket! Az első pályán még csak a tulipánt tudod felhasználni a védelmi vonalad kiépítésére. Később azonban újabb növények és extrák kerülnek elő. Ezekre szükséged is lesz, hiszen egyre több és több bogár és kártevő érkezik. Minden pályán 10 életed van, ami azt jelenti, hogy ha 10 ellenfél bejut a kertedbe, akkor vége a játékodnak. A pályákon minden lelőtt ellenfél elhagy maga után egy pénzérmét, melyet be kell gyűjtened. Ezt a pénzt vagy fejlesztésre vagy újabb egységék vásárlására költheted el. A pénzérméken felül más hasznos dolgokat is elpotyogtatnak a bogarak: dinnyéket és gombákat. A dinnyéket az ellenfeleid fejére dobhatod, a gombát pedig az úton helyezheted el. A dinnye egy adott sugárban sebez, míg a gomba időzített bombaként robban fel. Teljesítsd az összes pályát, hogy megvédd a kertben található virágokat és más növényeket!
Készítő:
Kiz10.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2886
Értékelés:
(Szavazatok: 22, Átlag:4.18)

Oszd meg barátaiddal is a Save My Garden 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist