Ruthless Pandas

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Ruthless Pandas

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Ruthless Pandas játék

Ruthless Pandas Ruthless Pandas
background
Leírás:
A pandák bolygóját megtámadták a barna mackók, és elrabolták az összes drágakövet. Az uralkodó egy börtönben ülő, könyörtelen pandára bízta a kövek visszaszerzését. Ha sikeres elvégzi a küldetést, akkor az uralkodó eltörli büntetését. A játék során egy sárga űrhajóval érkezel az idegen medvék bolygójára, ahol a feladatod összegyűjteni az ellopott vörös köveket. Természetesen a medvék népe hamar észleli a próbálkozást, így támadást indítanak a panda űrhajó ellen. Az űrhajó két dolgot tud: begyűjteni az alatta található drágaköveket, illetve rakétákat lőni az érkező ellenfelekre. Sajnos a rakéták kilövés és betöltése időbe telik, így többször védtelen marad a repülő gépezet. Elsőre nem sokáig fogsz majd tudni eljutni, hiszen a medvék túlerőben lesznek a kezdetleges harci repülőddel szemben. Viszont a begyűjtött drágaköveket felhasználhatod fejlesztésekre. Szükséged is lesz rá, hiszen a fejlesztések nélkül képtelenség végrehajtani a küldetést!
Készítő:
Meowbeast.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
18022
Értékelés:
(Szavazatok: 316, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Ruthless Pandas játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist