Rumble in the Soup

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Rumble in the Soup

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Rumble in the Soup játék

Rumble in the Soup Rumble in the Soup
background
Leírás:
Intézd el a sárga gumikacsával az érkező ellenfeleket a leveses tálban, teljesítsd a küldetéseket és gyűjtsd a pénzérméket a pályán. A sárga gumikacsát folyamatos támadások érik, miközben a levesben úszkál. A játék elején kiválaszthatod, hogy egérrel vagy billentyűzettel szeretnél játszani. Mozogj a területen, és intézz el minél több ellenfelet, használd a különleges képességeidet: a bombákkal a körülötted lévő ellenfelek mindegyike elpusztul, míg a mágnest aktiválva az összes közelben lévő pénzérmét magadhoz vonzod. Ha elvesztetted az életeidet, akkor újból próbálkozhatsz. A próbálkozásaid között pedig fejlesztheted a kacsád különféle képességeit: megerősítheted a tűzerőt, növelheted a bombák hatóerejét, vagy kacsád életerejét, sebességét, nagyságát. A küldetések teljesítése után meg kell küzdened egy főellenséggel, aki mindent bevet azért, hogy elpusztítson téged! Teljesítsd a küldetéseket, fejleszd a kacsádat, és intézz el mindenkit a pályákon!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2722
Értékelés:
(Szavazatok: 15, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Rumble in the Soup játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist