Rumble in the Soup

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Rumble in the Soup

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések
My Sunny Resort

Rumble in the Soup játék

Rumble in the Soup Rumble in the Soup
background
Leírás:
Intézd el a sárga gumikacsával az érkező ellenfeleket a leveses tálban, teljesítsd a küldetéseket és gyűjtsd a pénzérméket a pályán. A sárga gumikacsát folyamatos támadások érik, miközben a levesben úszkál. A játék elején kiválaszthatod, hogy egérrel vagy billentyűzettel szeretnél játszani. Mozogj a területen, és intézz el minél több ellenfelet, használd a különleges képességeidet: a bombákkal a körülötted lévő ellenfelek mindegyike elpusztul, míg a mágnest aktiválva az összes közelben lévő pénzérmét magadhoz vonzod. Ha elvesztetted az életeidet, akkor újból próbálkozhatsz. A próbálkozásaid között pedig fejlesztheted a kacsád különféle képességeit: megerősítheted a tűzerőt, növelheted a bombák hatóerejét, vagy kacsád életerejét, sebességét, nagyságát. A küldetések teljesítése után meg kell küzdened egy főellenséggel, aki mindent bevet azért, hogy elpusztítson téged! Teljesítsd a küldetéseket, fejleszd a kacsádat, és intézz el mindenkit a pályákon!
Készítő:
Bigdino.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
1946
Értékelés:
(Szavazatok: 15, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Rumble in the Soup játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist