Royal Protectors

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Royal Protectors

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Royal Protectors játék

Royal Protectors Royal Protectors
background
Leírás:
Védd meg a fővarázslót, helyezz el védő katonákat a területre, és verd vissza az érkező szörnyek támadását! A fővarázslót minden áron meg kell védened, szerencsére segítségedre vannak hű katonáid és varázslóid. Helyezd el az íjászokat és a varázslókat az adott pályán úgy, hogy azok megfelelő biztonságot adjanak a fővarázsló számára. A fővarázslót egy varázsmező is védi minden pálya elején, ha ezt a szörnyek áttörök, akkor onnantól kezdve már csak a varázsló életének a megmentése a cél. Ne engedj át egyetlen egy zöld szörnyet sem a védelmi mezőn. A tower defense játék minden köre végén fejlesztheted katonáid, illetve a varázslód képességeit. A képességeket a megszerzett kristályokból tudod fejleszteni. A várvédő játék a pályák előrehaladtával egyre nehezedik, egyre több és erősebb ellenfelek érkeznek. A célod, hogy minden helyszínen visszaverd az adott számú támadáshullámot. A játék bal felső sarkában láthatod, hogy éppen mennyi támadás várható még. A jobb felső sarokban pedig a fővarázslód életerejét látod, ha ez eléri a nullát, akkor vesztettél. Ekkor az adott pályát újra kell próbálnod. Juss el a játékban egészen a sötét erők birodalmáig, és ott pusztítsd el az erődítményüket. Rajtad múlik a világ sorsa, ne engedd hogy a gonosz győzedelmeskedjen a jó felett!
Készítő:
Vstgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2748
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Royal Protectors játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist