Royal Offense 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Royal Offense 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Royal Offense 2 játék

Royal Offense 2 Royal Offense 2
background
Leírás:
Vezesd seregeidet győzelemre a Royal Offense játékban, szervezd meg a termelést, toborozz gyalogságot és küldd őket csatába. A játék különböző pályáin egyre nehezebb és erősebb ellenfelekkel kell megküzdened. Eleinte csak páncélos katonákat képezhetsz ki, majd a harmadik pályán már megjelennek az íjászok is. Később még több és erősebb egységet fejleszthetsz, akiket a váradból az ellenfelek ellen küldhetsz. Toborozz adószedőket, akik a környező házakat járva begyűjtik az adókat. Figyelj a népességkorlátra: legyen mindig elegendő katonád, de az adóbeszedőket se hanyagold el. Ha kevés adóbeszedőd van, akkor kevés lesz a bevételed, amiből nem tudod biztosítani a katonai utánpótlást. Ha pedig katonaságból toborzol sokat, akkor előbb utóbb ki fogsz fogyni a pénzből. Keresd az egyensúlyt, és győzz le minden ellenfelet a pályákon. A csaták között, a térképen megtalálod a fejlesztési menüpontot, ahol a meglévő egységeidet erősítheted.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2600
Értékelés:
(Szavazatok: 17, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Royal Offense 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist