Mortal Kombat 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mortal Kombat 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa

A játék elindításához kérlek töltsd le a legújabb Flash lejátszót az alábbi oldalról!


Flash lejátszó letöltése
Hirdetések

Mortal Kombat 2 játék

Mortal Kombat 2 Mortal Kombat 2
background
Leírás:
Az előző Mortal Kombat részben Liu Kang és emberei legyőzték Shang Tsung-ot, viszont nem sokkal ezután újabb tornát hívtak össze a világ nagy harcosai számára. Shang Tsung, az előző Mortal Kombat verekedős játék részében elesett, kérve a Külső Világ császárát, Shao Kahn-t, hogy kímélje meg az életét. Arra kéri, hogy rendezzen egy új tornát, ahol bosszút állhat a földi harcosokon. Shao Kahn elfogadta a varázsló tervét, és meghirdette az újabb harci tornát. Shang Tsung terve tehát bejött, és ráadásul a császár visszaadta fiatalságát is, hogy nagyobb eséllyel tudjon részt venni a versenyen. A Mortal Kombat II játék sokat fejlődött az előző részhez képest, az ismerős karakterek újabb képességeket és mozgást kaptak, emellett a fatality rendszer is megújult. A játékmenet gyorsabb és sokkal jobb lett mint az első részben. A harcok menete viszont nem változott: minden küzdelem két győztes menetig tart, ha nyersz, akkor továbbjutottál, és megküzdhetsz a következő harcos ellen. A második részben több lett a játszató karakter, az új karakterek között megtalálható: Baraka, Jax Briggs, Kitana, Kung Lao, Mileena és Sub-Zero, az eredeti Sub-Zero öccse. Visszatérő karakterek a játékban: Johnny Cage, Liu Kang, Raiden, Reptila, Scorpion és Shang Tsung. A fő ellenfelek Kintaro és a Külső Világ császára, Shao Kahn. A második részben is elérhetőek rejtett karakterek: Jade, Noob Saibot és Smoke személyében.
Készítő:
Sega.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
15197
Értékelés:
(Szavazatok: 14, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Mortal Kombat 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist