Mortal Kombat

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mortal Kombat

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mortal Kombat játék

Mortal Kombat Mortal Kombat
background
Leírás:
A Midway cég által készített híres játéksorozat, a Mortal Kombat első részében válassz magadnak egy szereplőt és küzdj meg az ellenfelekkel. A játékban 7 játszható karakter van, akikkel a későbbi részekben is találkozhatsz majd. A jó karakterek közé tartozik Johnny Cage, Liu Kang, Raiden és Sonya Blade. A rosszak társaságát erősíti Kano, Scorpion és Sub-Zero. A játék során feltűnik néhány olyan karakter is, akikkel ebben a részben még nem játszhattok: Reptile, aki egy titkos karakter, Goro és Shang Tsung, a játék főellenségeui.
A Mortal Kombat játékot a Midway Games adta ki 1992-ben, elsősorban játéktermi gépekre. Később azonban megjelent PC-re és más platformokra is.  A játékban rengeteg előhozható képesség van, melyek karakterenként különbözőek. A megfelelő billentyűkombináció lenyomása után mindig előhozhatod a karakterek különleges képességét.
A játék irányítása a következőképpen néz ki (az irányítás a játékban tetszőlegesen beállítható):
Z/A: ütés
X/S: blokkolás
C/D: rúgás
Le: guggolás
Fel: ugrás
Balra/jobbra: mozgás

Készítő:
Sega
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
6392
Értékelés:
(Szavazatok: 17, Átlag:4.71)

Oszd meg barátaiddal is a Mortal Kombat játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist