Mighty Knight 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Mighty Knight 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Mighty Knight 2 játék

Mighty Knight 2 Mighty Knight 2
background
Leírás:
Segíts a hősöknek megvédeni a világot a gonosz hadsereg elől, fejleszd hőseidet és intézz el minden ellenfelet a különféle helyszíneken. Az első rész a Brastagy Way, ahol a leggyengébb ellenfelekkel találkozhatsz. Itt megismerheted a játék irányítását és a hőseid képességeit. Minden pálya után lehetőséged van a begyűjtött pontokat a hősöd szintfejlődésére költeni. Továbbá a megszerzett csillagokkal a hőseid képességeit fejlesztheted. Már a játék első részében kibővül az egyszemélyes hős csapatod. A teljes játék alatt, összesen négy hős kerül majd az irányításod alá. Minden hőst külön fejleszthetsz, és te választhatod ki, hogy melyiket irányítod a küzdelmek során. A játékot akár ketten is játszhatjátok, ekkor be kell állítanod, hogy melyik hőst ki kezelje. Ha nincs kedved játszani, csak kívülről figyelni a harcokat, erre is van lehetőséged: egyszerűen csak válaszd ki az automata módot a hősök rendezése menüből. A játékban különféle kihívásokat is teljesíthetsz, melyekért további bónusz pontokat kaphatsz. Intézd el az összes szörnyet a Mighty Knight játékban, és teremts újra békét a világban.
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3702
Értékelés:
(Szavazatok: 27, Átlag:4.44)

Oszd meg barátaiddal is a Mighty Knight 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist