Man or Monster

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Man or Monster

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Man or Monster játék

Man or Monster Man or Monster
background
Leírás:
Szörnyvadász leszel vagy embervadász, a döntés a kezedben van! Válaszd ki a játék elején, hogy szörnyként vagy emberként akarsz játszani a gigászi csatákban. Látogasd meg a világ különböző nagyvárosait, Amszterdamot, Londont, Párizst, Rómát és még sok más híres várost, és küzdj meg az emberekkel vagy a szörnyekkel. Válogass a hatalmas fegyverarzenálból és épületekből, használd fel őket ellenfeleid ellen.
Ha a játék elején az embert választod, akkor a világ népeiért küzdhetsz a különböző veszedelmes, óriás szörnyek ellen. Egyetlen szörny sem lehet olyan nagy, hogy ne tudd legyőzni. Használd a Jat Packedet, hogy közel kerülj a szörnyhöz, repülj fel hozzá, és intézd el őt. Használd fel a fegyvereseidet segítségül, pakolj le a játéktérre tankokat, helikoptereket vagy éppen lőtornyokat. Védd meg a lakosságot és próbálj meg minél hamarabb végezni a szörnyeteggel. A célod az, hogy minél kevesebb emberi és épületbeli pusztítást engedj a szörnyeknek. Minél kevesebb rombolást végeznek az óriások, annál több pénzt gyűjthetsz össze.
Ha szörnyként játszol a játékban, akkor a te feladatod, hogy elpusztítsd a különböző városokat Párizstól Rómáig egészen New Yorkon át. Fald fel az embereket, döntsd a földbe az épületeket és az ellenség katonáit. Használd fel mérgező támadásodat és vesd be pókszolgáidat a támadások közepette.
Legyél akár ember, akár szörny, a feladatod mindig ugyanaz lesz a játékban: vívd meg a saját csatádat az ellenféllel szemben!
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3767
Értékelés:
(Szavazatok: 28, Átlag:4.54)

Oszd meg barátaiddal is a Man or Monster játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist