Los Angeles Shark

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Los Angeles Shark

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Los Angeles Shark játék

Los Angeles Shark Los Angeles Shark
background
Leírás:
Megérkezett az újabb cápás játék, amelyben a helyszín ezúttal a híres Los Angeles-i tengerpart: rombolj, zúzz és falj fel mindent és mindenkit a vérengző cápával! A legújabb cápás játék még több izgalmat szórakozást hoz el a játékosoknak, küzdj meg az óriás helikopterekkel, rombold le a jachtokat és fald fel a vízben úszó élőlényeket. Minél nagyobb pusztítást végzel, annál több pontot szerezhetsz. Bizonyos időközönként az óceán felett óriási gépek repkednek, melyeket csak úgy tudsz elkapni a cápával, ha lemerülsz a mélybe, és onnan támadsz. Amint ráharapsz a gépeken megjelölt egyik pontra, a lefelé gomb gyors folyamatos nyomkodásával a mélybe kell húznod a levegőben lévő szerkezetet. Ha sikerül az óceánba lehúznod a gépet, akkor az felrobban és megkapod érte a bónusz pontokat. A játék célja, hogy minél több pontot szerezz a cápával az óceánpart mellett úszva!
Ha tetszett a Los Angeles-i cápás játék, akkor érdemes megnézni oldalunkon a többi részt is. A híres cápa már bosszúságot okozott a Miami partvidéken, az ausztráliai Sydney mellett és New York-ban is. A sorozatnak voltak történelmi visszatekintő részei is: játszhattál már a középkorban is, illetve kipróbálhattad, milyen lehetett egy cápa élete az őskorban. Minden rész rengeteg izgalmat, szórakozást nyújt a játékosoknak, és persze egyik részből sem hiányozhat az elengedhetetlen humor.
Készítő:
Mausland.de
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
4058
Értékelés:
(Szavazatok: 25, Átlag:4.52)

Oszd meg barátaiddal is a Los Angeles Shark játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist