Loot Heroes 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Loot Heroes 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Loot Heroes 2 játék

Loot Heroes 2 Loot Heroes 2
background
Leírás:
Győzd le a hősökkel az ellenfeleket a gonoszokkal teli világban. A játék elején választanod kell magadnak egy hőst, majd a pokolban találod magad, ahol egy feladatot bíznak rád. A feladatod nem más, mint elintézni a 10 gonosz lázadót. Minden egyes pályán 1 lázadóval találkozhatsz, de utad során rengeteg szolgával kell megküzdened. A szolgák legyőzése után pénzt illetve különféle tárgyakat gyűjthetsz be. A pályákon rengeteg ládika van elhelyezve, melyekben szintén pénzt vagy hasznos tárgyat találhatsz. A tárgyak között fegyvereket, varázs eszközöket és egyéb hasznos dolgokat találhatsz. A begyűjtött tárgyak a táskába kerülnek. Ha a képernyő jobb alsó sarkában a táska ikonra kattintasz, akkor a fegyvereket és mágikus tárgyakat aktiválhatod. A játék során újabb hős karaktereket nyithatsz meg. A régi karakteredet 200 aranyért cserébe bármikor leválthatod a menüből. Juss át a különböző pályákon és győzd le a mind a 10 lázadót a pokolban.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3502
Értékelés:
(Szavazatok: 19, Átlag:4.58)

Oszd meg barátaiddal is a Loot Heroes 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist