Lego Star Wars - Empire vs Rebels

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Lego Star Wars - Empire vs Rebels

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Lego Star Wars - Empire vs Rebels játék

Lego Star Wars - Empire vs Rebels Lego Star Wars - Empire vs Rebels
background
Leírás:
Játssz a legújabb Star Wars játékkal, melyben a film legismertebb helyszínein küzdhetsz meg a gonosz droidok ellen. Rögtön az első helyszín, a birodalom külső peremén található kis bolygól, a Tatooine, ahol C-3PO-t kell megmentened a droidok fogságából. A pályán intézd el az ellenfeleket és gyűjts össze minél több Lego darabot. Ezekből a darabokból különféle tárgyakat, járműveket állíthatsz össze. Minden pályán összesen 9 ilyen LEGO darabot gyűjthetsz össze. A második helyszín a Hoth rendszer egyetlen olyan bolygója, ahol élet található. A bolygó egészét a fagy és a hideg jellemzi, így nem lesz könnyű dolgot az ellenfelekkel. A harmadik helyszín, a galaxis középpontjaként emlegetett Coruscant bolygó, amelynek teljes területén egy óriási város található. Az utolsó helyszín a Csillagok háborúja film galaxisának egyik holdja, az Endor erdőhold. A begyűjtött LEGO darabok segítségével újabb szereplőket, karaktereket oldhatsz fel.
Készítő:
Lego.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
4982
Értékelés:
(Szavazatok: 7, Átlag:4.86)

Oszd meg barátaiddal is a Lego Star Wars - Empire vs Rebels játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist