Lego Jurassic World

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Lego Jurassic World

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Lego Jurassic World játék

Lego Jurassic World Lego Jurassic World
background
Leírás:
Juss át a Jurassic World játék pályáin a kiválasztott dinóval, gyűjtsd a Lego pontokat és pusztíts el mindent, ami az utadba kerül. A 2015-ben megjelent legújabb Jurassic filmből készített Lego játék elején egy elektromos ketrecben találod magad, amelyből a Space billentyű lenyomásával tudsz kiszabadulni. Sajnos az energiád nem végtelen, energiát a körületted lévő Lego tárgyak elpusztításával nyerhetsz. Figyelj arra, hogy kerüld az ellenfelek által felállított elektromos csapdákat, ha ezekbe véletlenül belefutsz, akkor életerődet nagy mértékben lecsökkenti. Ha elfogyott az energiád, akkor az aktuális futásodnak vége van. A begyűjtött pontok fejlesztik a képességeidet: a futásod gyorsaságát és a kitérési képességeidet A játék célja, hogy átjuss az újjáépített Jurassic parkon. A park különböző pontjain ellenőrző pontok vannak elhelyezve, melyekből egy-egy minden egyes futásodnál meg lesz jelölve célpontként. Gyűjtsd be a különféle Lego dinoszaurusz részleteket és változtasd meg vele a külsődet. A játék során összesen négyféle különböző dinót állíthatsz össze, melyek egyre erősebbek, ellenállóbak és természetesen hatalmasabbak is Juss el a dinópark legvégére, és rombolj le minél több Lego építményt!
Készítő:
Lego.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
7445
Értékelés:
(Szavazatok: 28, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Lego Jurassic World játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist