League Heroes

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

League Heroes

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

League Heroes játék

League Heroes League Heroes
background
Leírás:
Győzd le a gonosz sereg támadásait és védd meg az ősi templomot a varázslóval és katonáival. A játék főszereplője egy fehér ruhás mágus, akinek egyetlen fegyvere a varázsbotja. A varázsbot segítségével magához tud hívni katonákat, azoknak plusz támadási erőt, gyorsaságot, vagy védelmet képes biztosítani. A játék elején egy rövid tanító küldetésen vehetsz részt, amelyben az alapvető irányítást sajátíthatod el. A betanítás után, máris kezdődhet a küzdelem, érkeznek az első ellenséges csapatok, melyeket le kell győznöd. A célod, hogy a pályarész bal oldalán található templomot megvédd. A játék megkezdése előtt az addig begyűjtött pénzből fejlesztheted katonáid és a varázsló képességeit. A megszerzett pénzből a fejlesztéseken túl újabb és erősebb katonákat oldhatsz fel, melyeket magad mellé állíthatsz a csatákban. A játékban összesen hat pályán kell megvédened a templomot, majd ha ezeket teljesítetted, akkor kipróbálhatod magad a bónusz pályákon is.
Készítő:
Gamesbutler.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2182
Értékelés:
(Szavazatok: 11, Átlag:4.55)

Oszd meg barátaiddal is a League Heroes játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist