Jack Lantern

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Jack Lantern

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Jack Lantern játék

Jack Lantern Jack Lantern
background
Leírás:
Használd halálos fegyvereidet Jack Lantern főhőssel az éjszaka félelmetes teremtményei ellen ebben az ijesztő, félelmetes, kalandokkal teli játékban. Jack Lantern célja, hogy véget vessen a gonosz uralkodásának. Egykoron ő is hű szolgálja volt a gonosznak, de fellázadt ellene, és most mindent megtesz azért, hogy eltegye láb alól. Juss át a különböző pályákon, intézd el a szörnyeket, és gyűjts minél több pontot. A pontokból vásárolhatsz magadnak újabb fegyvereket és kiegészítőket. A halloween-i hangulatú akció játék több órára le tudja kötni a játékosokat különleges pályáival és változatos játékmenetével. A játék során több mindenre is figyelned kell, egyrészt arra, hogy ne zuhanj le a mélybe, mert akkor egy életet elvesztesz. Másrészt el kell intézned a föld alól kimászó szörnyeket, akik rögtön és agresszívan támadnak rád. A játék elején személyre szabhatod a főhős, Jack Lantern kinézetét. A játék végén meg kell küzdened a gonosszal, akit ha legyőzől újra békét hozhatsz a világra!
Készítő:
Miniclip.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2400
Értékelés:
(Szavazatok: 5, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Jack Lantern játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist