Fruit Defense 4

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fruit Defense 4

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fruit Defense 4 játék

Fruit Defense 4 Fruit Defense 4
background
Leírás:
Intézd el az érkező csigákat a különféle növényekkel és a rendelkezésedre álló eszközökkel. A feladatod megvédeni a képernyő bal oldalán található dinnyéket, egyetlen egy csigát sem engedhetsz át. Ha véletlenül valamelyik támadó eléri a dinnyét, akkor az felrobban, és az összes abban a sorban lévő állatot elpusztítja. Viszont a dinnye elpusztítása után már az ellenfelek könnyedén bejuthatnak a védelmi vonalad mögé. Az akció játék szüneteiben elköltheted a megszerzett pénzedet fejlesztésekre. A vásárlásokat jól meg kell fontolnod, hiszen ha például veszel egy 100 táp értékű növényt, de a játék elején csak 60 egységnyi tápod van, akkor nem fogod tudni elhelyezni a pályán. A játékban rengeteg fejlesztési lehetőséged lesz, nemcsak új növényeket vásárolhatsz, rengeteg további extra meglepetés is vár a boltban. Védd meg a veteményest, intézd el az összes érkező ellenfelet!
Készítő:
Thegames8.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2211
Értékelés:
(Szavazatok: 8, Átlag:4.00)

Oszd meg barátaiddal is a Fruit Defense 4 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist