Fatal Fighters

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Fatal Fighters

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Fatal Fighters játék

Fatal Fighters Fatal Fighters
background
Leírás:
A legnagyobb harcosok összejöttek, hogy megküzdjenek a bajnoki trófeáért, válassz ki te is egy hőst és indulj az életre-halálra folyó harcokban. A játék egy zuhatag játékra épülő akció játék, melyben különféle harcosokat, hősöket kell legyőznöd. Minden hősnek 4 képessége van, mely képességeket a körök elején található szimbólumokból kell aktiválnod. Tüntesd el az egymás mellett lévő azonos szimbólumokat, hogy a képességeidet feltöltsd. Minél több szimbólumot tüntetsz el a játék mezőről, annál több százalékkal növelheted a képességedet. Minden körben csak bizonyos számú lépésed van, hogy a képességeidet telítsd. Ha a lépéseid elfogytak, akkor kell használnod ellenfeleid ellen azokat. Használd a támadó vagy védekező erőidet, és győzd le minél kevesebb lépésből az ellenfeled. A képességekre kattintva még nem biztos, hogy tudod is azokat használni. Ha éppen nincs szerencséd, akkor az adott körben, az adott képességet nem fogod tudni használni. Egyes ellenfeleknek lesz olyan képessége is, amelyekkel le tudják fagyasztani bizonyos támadásaidat. Így azokban a körökben, amíg él a tiltás, nem tudsz támadni. Ekkor érdemes majd a védekezésre helyezni a szimbólumok begyűjtését.
Ha legyőztél egy ellenfelet, máris következik egy újabb küzdelem. A harcok mindaddig folynak, mígnem mindenkit el nem intéztél. Légy te a legnagyobb hős, a legjobb és legerősebb harcos a világon!
Készítő:
Dojo.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3061
Értékelés:
(Szavazatok: 30, Átlag:4.50)

Oszd meg barátaiddal is a Fatal Fighters játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist