Epic Cluck

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Epic Cluck

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Epic Cluck játék

Epic Cluck Epic Cluck
background
Leírás:
Vezesd a tyúkokat győzelemre a gonoszok ellen, és végül győzd le a főellenséget, a rettegett óriás sárkányt. Tanítsd meg harcolni az egyszerű tyúkokat a Epic Cluck akció játékban! A tyúkok megelégelték a gonosz sárkány tetteit, ezért útnak indultak, hogy legyőzzék őt. Viszont a sárkányhoz vezető út veszélyes, és útközben rengeteg gonosz lény lakozik. Minden pályára 4 kiképzett állatot küldhetsz, akik megküzdenek az ott élő ellenfelekkel. Eleinte csak korhadt fákkal, bokrokkal és kősziklákkal kell megküzdened, de később igazi szörnyek is utadat fogják állni. Minden egyes pályán lehetőséged van néhány ellenfél kihagyására: csak kattints a kard ikonra, és máris egy bokor mögé bújnak az állataid. Sajnos a bokor csak pár ellenféltől véd meg, így az egész pályán nem használhatod. Érdemes az erősebb, kiképzettebb ellenfelek ellen bevetni a rejtőzködést. Minden egyes pálya után fejlesztheted a katonáidat az összegyűjtött pénzből. A célod, hogy az összes helyszínen átjuss, és legyőzd a gonosz sárkányt!
Készítő:
Crazygames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3339
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Epic Cluck játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist