Epic Boss Fighter 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Epic Boss Fighter 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Epic Boss Fighter 2 játék

Epic Boss Fighter 2 Epic Boss Fighter 2
background
Leírás:
Az Epic Boss Fighter első részében úgy tűnt mindenkit elintézett a főhős, de egy meteorit becsapódásnak köszönhetően, újabb szörnyek lepték el a Földet. A feladatod, hogy legyőzd az összes óriás szörnyet! A játékban több különféle erősségű és más és más képességekkel ellátott szörnyekkel találkozhatsz, minden szörnyen más és más lesz a gyenge pontja. A sebezhetőségüket neked kell kitapasztalnod a játék során.
A főhős természetesen önmagában nem képes legyőzni őket, ezért különféle képességekkel és ruhákkal kell ellátnod. A felszerelések pénzbe kerülnek, nem is kevésbe. A pénzt a küzdelmek során tudod megszerezni, ha találat éri a szörnyeket, akkor azok magukból aranypénzeket szórnak ki. Ezek adott ideig a pályán maradnak, majd azután eltűnnek. Próbálj meg mindig minél több aranypénzt begyűjteni, hiszen a fejlesztések vásárlása nélkül nem fogod tudni legyőzni ellenfeleidet. A képességeken felül különböző droidokat is vásárolhatsz magad mellé, akik vagy támadó vagy védekező funkciót látnak el.
A játékban alap esetben mindig csak az utolsó három szörnnyel kell megküzdened, de a beállítások menüpontban ez kikapcsolható. Akkor érdemes kikapcsolni ezt a funkciót, ha pénzt szeretnél szerezni, és akkor érdemes bekapcsolva tartani, ha nem akarsz életerőt veszteni a már legyőzött ellenfelek újra legyőzésével.
A játék végigjátszása után egy teljesen új játékmód nyílik meg, ahol még erősebb szörnyekkel veheted fel a küzdelmet. Természetesen az erősebb lények ellen, jóval profibb és erősebb képességek, felszerelések lesznek elérhetőek.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2949
Értékelés:
(Szavazatok: 18, Átlag:4.89)

Oszd meg barátaiddal is a Epic Boss Fighter 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist