Elite Squad

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Elite Squad

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Elite Squad játék

Elite Squad Elite Squad
background
Leírás:
Intézd el a zombikat a speciális katonai egységekkel: állítsd fel őket a támadó sorba és verd vissza a zombi hordák támadásait. A játék menete nagyon hasonlít a népszerű Plants vs. Zombies játékra, ahol a növényekkel kellett elintézni az érkező élőholtakat. Ezúttal húsvér emberek lesznek segítségedre, hogy elintézd az összes érkező zombit. Helyezd el a katonáidat a támadó vonalban, és figyeld a harcok menetét. Ha szükséges, töltsd újra a fegyereiket, és erősítsd meg a gyengélkedő katonák sorait. Minden lelőtt zombi után pénzjutalomban részesülsz, mely összeget újabb egységek vásárlására, vagy a már harcban lévők fejlesztésére költhetsz. A játékmező alján láthatod az egységeidet, mellettük jobbra pedig a különleges képességek listáját. A különleges képességek nem kerülnek pénzbe, viszont idő kell, míg újra használni tudod őket. A játék előrehaladtával egyre több és erősebb egység közül válogathatsz, viszont a támadók is egyre több és egyre erősebb zombikat küldenek ellened. A célod, hogy megtisztítsd az egész várost a hemzsegő élőholt csapatoktól. A zombis játékban három helyszín összesen 15 pályáján kell győzelmet aratnod az ellenség felett. Minden győzelem után lehetőséged van a boltban vásárolni vagy fejlesztéseket végrehajtani. A Quest, azaz küldetés menüpont alatt azt láthatod, hogy milyen speciális feladatokat hajtottál végre a küzdelmek során. Szerezz meg minden jelvényt és tisztítsd meg mind a 15 pályát a Elite Squad zombis játékban!
Készítő:
Y8.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
3407
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.20)

Oszd meg barátaiddal is a Elite Squad játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist