Elemental Strike - Mirage Tower

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Elemental Strike - Mirage Tower

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Elemental Strike - Mirage Tower játék

Elemental Strike - Mirage Tower Elemental Strike - Mirage Tower
background
Leírás:

Az Elemental Strike - Mirage Tower egy újabb izgalmas tower defense játék, melyben meg kell védened az erődödet az érkező gombák és más fura lények elől. A játék során különféle tornyokat építhetsz fel a megadott pontokra, amelyekkel meg kell védened a váradat. A várvédő játékokhoz hasonlóan, itt is több védekező egység közül választhatsz, melyeket a felépítés után tovább is fejleszthetsz majd. Egy-egy megnyert csata után visszakerülsz a játék menüjébe, ahol a begyűjtött kék gyémántokért cserébe további fejlesztéseket hajthatsz végre. A játékban a világ monumentális erőit keltheted életre: a tüzet, a vizet, a levegőt, a fényt és a szelet. A fejlesztésekkel további tornyokat nyerhetsz, melyek még erősebbek és még pusztítóbbak az ellenfelek számára: ilyen például a hó torony, a homokszél torony, vihar torony, vulkán torony stb. Az akció játék alatt mindig láthatsz tippeket, mely tornyokból, mely tornyokat tudod kifejleszteni. Játszd végig az összes pályát, verd vissza az összes támadást és győzedelmeskedj a gonosz felett!

Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2579
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Elemental Strike - Mirage Tower játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist