Earn to Die 2 - Exodus

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Earn to Die 2 - Exodus

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Earn to Die 2 - Exodus játék

Earn to Die 2 - Exodus Earn to Die 2 - Exodus
background
Leírás:
Az Earn to Die játék legújabb epizódjában ismét rengeteg zombival teli pályán kell átautóznod a különféle összetákolt járműveiddel. A játék célja, hogy eljuss az amerikai kontinens egyik végéből a másikba úgy, hogy minél több zombit elintézel. Az első pályán egy egyszerű homokjáróval kell útnak indulnod. Eleinte az autód felszerelése nagyon egyszerű, így az első nekifutásra sokáig nem fogsz tudni eljutni. Az autódon a következő dolgokat tudod fejleszteni: motor, áttétel, kerekek, fegyverek, turbó, pajzs és üzemanyagtank. A pályán minél messzebbre jutsz el, és minél több zombit gázolsz el, annál több pénzt szerezhetsz. A megszerzett pénzt az autód fejlesztésére költheted el. A célod, hogy minden egyes pályán juss el a célig. A pályák teljesítése után újabb autók megvásárlására kapsz lehetőséget. Így a buggy autódat később lecserélheted rendőrautóra vagy furgonra.
Készítő:
Notdoppler.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
22084
Értékelés:
(Szavazatok: 269, Átlag:4.40)

Oszd meg barátaiddal is a Earn to Die 2 - Exodus játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist