Dynamons

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Dynamons

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Dynamons játék

Dynamons Dynamons
background
Leírás:
Játssz a Pokemon stílusú Dynamons játékkal, ahol a célod az, hogy győzelemre vezesd a kiválasztott hősödet. A Dynamons játékban három különleges lény közül választhatsz: Pyropine, Tailton és Nintoise. A küzdelmek során le kell győznöd az összes ellenfeledet, majd a végén meg kell őket szerezned a csapatodba. A harcok során folyamatosan fejlődnek a karaktereid, melyek a szintlépések után egy újabb képességgel gazdagodnak. Figyelj arra, ha egy harc során elpusztítasz egy lényt, akkor azt már nem fogod tudni magadnak megszerezni. Érdemes akkor elkapni a számodra fontos tagot, amikor már kevés energiája van. Haladj folyamatosan a kijelölt úton, ha szükséges térj vissza az orvosodhoz, aki segít meggyógyítani a sérült Dinamonjaidat. Lesznek harcok, amikor egy másik személlyel és az ő dínamonjaival kell megküzdened. Juss el a Dynamons játék során a barlang bejáratáig, és légy te a dinamon bajnok!
Készítő:
Doubleduck.co
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2796
Értékelés:
(Szavazatok: 1, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Dynamons játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist