Day D - Tower Rush

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix

Day D - Tower Rush

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Day D - Tower Rush játék

Day D - Tower Rush Day D - Tower Rush
background
Leírás:
A Day D - Tower Rush egy igazán izgalmas tower defense játék, amelyben különböző korszakokon át kell megvédened a bázisodat a támadó lények ellen. Az első helyszín időszámításunk előtt 213 millió évvel játszódik, az ellenfeleid a vérszomjas dinoszauroszok. Építsd fel a kanyargós utak szélén az őrtornyaidat úgy, hogy azok megfelelő védelmet biztosítsanak a bázisod számára. Eleinte csak egyféle tornyot építhetsz, de később egyre több és erősebb védő egységet használhatsz majd. A felépített egységeidet a támadások alatt is fejlesztheted, ehhez nem kell mást tenned, mint az adott védekező egységre kattintani, és kiválasztani a kívánt fejlesztési szintet. Minden pálya végén kapsz DNS részeket, amelyekből fejlesztheted a meglévő tornyaid képességeit. Minél több csillagot szerzel egy adott pályán, annál több DNS bónuszt kapsz. Verd vissza az összes támadást, gyűjts minél több pontot és járd végig az összes korszakot a játékban.
Készítő:
A10.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2879
Értékelés:
(Szavazatok: 23, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Day D - Tower Rush játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist