City Siege 3 - Fubar Level Pack

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

City Siege 3 - Fubar Level Pack

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

City Siege 3 - Fubar Level Pack játék

City Siege 3 - Fubar Level Pack City Siege 3 - Fubar Level Pack
background
Leírás:
A City Siege játék harmadik része újabb pályákkal gazdagodott, ismét rengeteg izgalmas küldetést kell végrehajtanod a katonai osztagoddal. A játék elején csak egy emberrel kell majd megküzdened a terroristák ellen, később viszont többen is csatlakozni fognak a kis csapatodhoz. Minden pálya előtt elolvashatod a küldetést, mit kell tenned ahhoz, hogy teljesítsd a pályát. Gyűjtsd a pályákon elhelyezett csillagokat, hogy fejleszthesd a képességeit a katonáidnak. Minden küldetés előtt szétoszthatod a csillagokat közöttük, minél tapasztaltabb egy katona, annál több képességet tud majd használni.
A küldetések során vigyázz a civil lakosságra, nekik nem eshet bajuk. Ha hozzájuk érsz, akkor azon túl, hogy megmenekülnek, egy kis pénzt is kapsz. A lelőtt ellenfelek után is kapsz aranyérméket, melyeket érdemes begyűjteni. Minden küldetés végén vásárolhatsz további bónusz fegyvereket a megszerzett pénzből.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
16930
Értékelés:
(Szavazatok: 191, Átlag:4.10)

Oszd meg barátaiddal is a City Siege 3 - Fubar Level Pack játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist