Chaos Faction 2

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Chaos Faction 2

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Chaos Faction 2 játék

Chaos Faction 2 Chaos Faction 2
background
Leírás:
Győzd le a különböző helyszíneken az ellenfeleket a kiválasztott karaktereddel, gyűjtsd be a fegyvereket és használd azokat a harcok folyamán. A Chaos Faction játék első részében is rengeteg harcot kellett megnyerned, az új részben viszont még több izgalom és csata vár rád. Az akció játék három különböző játékmódot kínál: küldetés, küzdelem vagy túlélés. A játék küldetés részében összesen 3 zónát kell teljesítened, minden zónán belül 5 pálya található. Találkozhatsz majd utcai huligánokkal, őserdei lakosokkal, őrjöngő farmerekkel, zombikkal, lovagokkal, idegen lényekkel, kalózokkal, vámpírokkal és még sok érdekes ellenféllel. Minden pályának lesz egy különleges fegyvere, amit csak azon a pályán használhatsz majd. Minden zóna 5. pályája meglepetés pálya, amelyet csak akkor oldhatsz fel, ha már az előtte lévő négy pályát teljesítetted.
A küzdelem (Deathmatch) módban te állíthatod össze a küzdelem résztvevőit és te nevezheted meg azt a helyszínt is, ahol játszani szeretnél. Játékosokat csoportba sorolhatod, de maradhat mindenki egyedül is. Beállíthatod, hogy ki nyerje a játékot: itt több lehetőség közül válogathatsz, például 5 élettel ki marad legtovább életben, vagy 1 perc után kinek lesz a legtöbb pontja, esetleg a legelőször 5 pontot elérő játékosé a győzelem. Ezután már csak a helyszínt kell megjelölnöd: itt választhatsz a már meglévő pályák közül, de akár te is készíthetsz egy újat.
Készítő:
Armorgames.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
4343
Értékelés:
(Szavazatok: 27, Átlag:5.00)

Oszd meg barátaiddal is a Chaos Faction 2 játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist