Castle Knight

Hirdetések
Legújabb játékok az oldalon
Max and Mink
Trollface Quest TV Shows
Sweet Jelly
Rapid Rabbit Rush
Jump Out Workshop
Pen Pineapple Apple Pen
Soccer Physics - Mobile
Super Mall
Ricochet Kills - Siberia
Bartender 2 - Make Right Mix
Hirdetések

Castle Knight

teljes képernyő
nagyító
lámpa
Hirdetések

Castle Knight játék

Castle Knight Castle Knight
background
Leírás:
Segíts a hős lovagnak megmenteni a hercegnőt a várban. A lovag egy futártól értesül egy levélben arról, hogy a hercegnő palotáját megtámadták a gonosz szörnyek. A hős azonnal a hercegnőhöz rohan, és megkezdi a védekezést. Segíts neki megmenteni a várat a támadó szörnyetegtől. Két fegyver közül válogathatsz a csatában: a karddal a közelharcokat vívhatod meg, míg az íjaddal távolról lőheted ki ellenfeleidet. Az elintézett szörnyek pénzérméket hullajtanak ki magukból, melyekből gyűjts minél többet, hiszen a körök végén fejlesztésekre költheted el. A hercegnő nagy riadalma mellett sokat segít neked is, különféle extrákat és bónuszokat dobál ki a fal mögül. Ha ezeket begyűjtöd, akkor valamely képességed, erőd megtöbbszöröződik. Egy-egy nagyobb támadás után következhet a pihenő, ahol a megszerzett pénzedet költheted el fejlesztésekre. Verd vissza az összes támadást, hiszen ha győzelmet aratsz, tiéd lehet a hercegnő keze.
Készítő:
Box10.com
Kategória:
Akció játék
Feltöltés:
Játszva:
2314
Értékelés:
(Szavazatok: 10, Átlag:4.90)

Oszd meg barátaiddal is a Castle Knight játékot:

Hirdetések
Online játék hírek
Ajánlott akció játékok
Még több játék

© Játék7 2009 - 2016 | Üzenet a szerkesztőknek | Twitter | Youtube | Facebook | Google+ | Tumblr | | Játék7 RSS

Játékaink: Autós játékok, Motoros játék, Lányos játékok , Öltöztetős játék , Főzős játékok , Barbie játékok , Lovas játék , Logikai játék , Ügyességi játék , Mario játékok , Vicces játékok , Mászkálós játékok , Focis játékok , Sport játék , Lövöldözős játék, Akció játékok , Kijutós játék , Kaland játék

Köszöntünk a Játék7.hu oldalon, amely Magyarország egyik legnagyobb játék gyűjteménye. Oldalunkon már közel 4 ezer játék található. A legjobb ingyenes online gyűjtemény, melyeket naponta frissítünk, így hát érdemes sűrűn visszanézni hozzánk. Megtalálhatod nálunk többek között a legizgalmasabb akció, a legpörgősebb autós, a legkedvesebb lányos, legdivatosabb öltöztetős, a legérdekesebb logikai, a leghumorosabb vicces vagy éppen a leginkább mozgásba hozó sport vagy focis játékokat. Igényes tartalom, válogatott minőség a Játék7 oldalon.

Váltás mobil nézetre

X-Cheats | Kinatech | Hódító TOPlist TOPlist